PROF.DR. MUSTAFA YÜKSEL

PROF.DR. MUSTAFA YÜKSEL 1953 yılında Ankara'da doğdu. 1977 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1983 yılında Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi merkezinden Göğüs Kalp Damar cerrahisi ihtisasını aldı.

1990 yılına kadar Heybeliada Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi merkezinde şef yardımcısı olarak çalışan Dr.Yüksel, 1991 yılında Marmara Üniversitesinde Yardımcı Doçent olarak Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalını kurdu. 1991-1992 yıllarında Londra'da Royal Brompton Hospital'da 1 yıl süreyle Dr.Peter Goldstraw'un gözetiminde çalıştı.

1994 yılında doçent, 1999 yılında profesör oldu. Çok sayıda makalesi ve kitap editörlüğü (Göğüs Cerrahisi, Özofagus Hastalıkları ve Tedavisi) bulunan Prof. Dr. Mustafa Yüksel Marmara Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalından emekli oldu. Bir dönem Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Başkanlığını yapmıştır. Halen, T.C. Demiroğlu Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalında ders vermektedir.

2009 yılında 52 ülkeden 450 üye ile kurulan Chest Wall İnternational Group(CWİG) isimli derneği kurmuş ve ilk iki dönem başkanlığını yapmıştır.

Evli ve 2 çocuk sahibidir.

GÖRÜŞME GÜNLERİ

WhatsApp görüntülü görüşme için irtibata geçiniz.

RANDEVU

+90 533 962 73 31 - Sekreter ve Sosyal Medya Sorumlusu

Dernek bünyesinde verdiğimiz tüm hizmetler ÜCRETSİZDİR. Whatsapp üzerinden görüntülü görüşme başlamıştır.